Hop til hovedindholdet

Fonden Wonderful Copenhagen logo

GRATIS SEMINAR: Skab bæredygtige forretningsmodeller for events


Dato og tid

Onsdag d. 21. april 2021 kl. 09:00 til 10:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 21. april 2021 kl. 07:00

Sted

VIMEO VIMEO

GRATIS SEMINAR: Skab bæredygtige forretningsmodeller for events


Invitation til

Deltag i Wonderful Copenhagens gratis seminarrække, der sætter fokus på eventgæstens oplevelse i lyset af COVID-19.

På dette tredje seminar, sætter vi fokus på det at skabe bæredygtige forretningsmodeller for events set gennem brillerne af World Athlethics og Muskelsvindfonden. Seminaret sendes live fra Mikkeller Baghaven på Refshaleøen i København.

Direktør for Konkurrencer og Events hos World Athlethics, Jakob Larsen, deler sine erfaringer med, hvordan et internationalt forbund strategisk arbejder med nye forretningsmodeller i lyset af COVID-19, og hvilke initiativer de har igangsat for at muliggøre afvikling af mesterskaber - f.eks. VM Stafet i maj 2021 og VM Atletik i 2022.

Efterfølgende præsenterer Proces- og Udviklingsansvarlig hos Muskelsvindfonden, Kat Lundbye-Christensen, hvordan fonden har nytænkt sommerens GRØN og Cirkus Summarum.  

Præsentationerne slår tonen an for den efterfølgende paneldebat mellem Jakob Larsen og Kat Lundbye-Christensen, hvor vært Morten Crone Sejersbøl dykker ned i hvordan man i svære tider skaber en bæredygtig forretningsmodel for events.

Du kan stille spørgsmål til panelisterne LIVE under seminaret via SLI.DO. Brug koden #Q748.


DELTAGERE VED SEMINARET:

       

Jakob Larsen er Direktør for Konkurrencer og Events hos World Athletics. Med en fortid som Direktør i Dansk Atletik Forbund, der bl.a. arrangerer Copenhagen Half Marathon og Royal Run, har Jakob et indgående kendskab til oplevelsesdesign samt strategisk transformering af forretningsmodeller for events i national og international kontekst.


       

Kat Lundbye-Christensen er Proces- og Udviklingsansvarlig hos Muskelsvindfondens indsamlingsafdeling. Kat har en baggrund som Kaospilot, og har stor erfaring med udvikling af bæredygtige forretningsmodeller for events. Hun har igennem mange år været projektleder på Cirkus Summarum.

VÆRT OG MODERATOR: 

Morten Crone Sejersbøl er journalist og Direktør for Sport, Kultur og Underholdning i Geelmuyden Kiese. Morten er vært og moderator på seminarserien hen over foråret 2021.


Spørgsmål til seminaret kan skrives til Thomas på thn@woco.dk.

Kontaktinformationer til arrangør

Fonden Wonderful Copenhagen
Tlf: 33 25 74 00
thn@woco.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Fonden Wonderful Copenhagen
Tlf: 33 25 74 00
thn@woco.dk