Hop til hovedindholdet

Fonden Wonderful Copenhagen logo

GRATIS SEMINAR: Værdiskabelse ved events og eventgæstens oplevelse under COVID-19


Dato og tid

Onsdag d. 24. februar 2021 kl. 09:00 til 10:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 23. februar 2021 kl. 23:55

Sted

VIMEO VIMEO

GRATIS SEMINAR: Værdiskabelse ved events og eventgæstens oplevelse under COVID-19


Invitation tilDeltag i Wonderful Copenhagens nye gratis seminar, der er udviklet til event- og oplevelsesbranchens aktører for at skabe fælles platform for vidensdeling og styrke netværket aktørerne imellem.

Vi sætter på første seminar fokus på eventgæstens oplevelse under COVID-19 og den værdi, der bliver skabt for eventgæster, stakeholdere og samfundet ved afholdelse af events. Viden der skal opruste eventaktører til sammen at stå stærkere i fremtiden.

Event- og turismeforsker, Carina Ren, præsenterer den seneste viden om betydningen af afholdelse af events. I lyset af COVID-19 er mange events blevet afviklet virtuelt eller helt aflyst, hvilket har resulteret i store sociale og økonomiske tab. Trods dette, har en yderst kreativ branche udviklet innovative praktiske og digitale løsninger, der skubber gæstens behov og oplevelse i fokus.

I en paneldebat modereret af vært Morten Crone Sejersbøl vil Carina Ren sammen med Katja Lohmann, Head of Customer Experience i Tivoli, og Direktør for Badminton Danmark, Bo Jensen, gå i dybden med nogle af de spørgsmål og dilemmaer, der er opstået ved håndtering af gæster til events og i oplevelses-industrien under COVID-19.

Under seminaret vil der være mulighed for at stille spørgsmål til panelisterne LIVE via SLI.DO. Brug koden #Q554.

Har du allerede spørgsmål seminaret nu, så stil dem allerede HER

FORTSÆT SAMTALEN EFTER SEMINARET

Efter seminaret har du mulighed for at deltage i en netværksession på Teams umiddelbart efter seminaret. Deltagelse angives ved tilmeldingen til seminaret.

DELTAGERE VED SEMINARET:

      Carina Ren er Lektor ved Institut for Turisme og Kulturel Innovation hos Aalborg University, Copenhagen. Hun forsker i sammenhængen mellem turisme-, erhvervs- og byudvikling med fokus på branding, værdiskabelse og megaevents.

      Katja Lohmann er Head of Customer Experience i Tivoli og har under COVID-19 været en nøgleperson i Tivolis Corona-beredskab, og har opnået stor viden om det at skabe gode gæsteoplevelser i en krisetid.

      Bo Jensen er Direktør hos Badminton Danmark. I oktober 2020 afviklede Badminton Danmark et succesfuldt mesterskab i Odense, der tilpassede sig COVID-19 situationen med alle de udfordringer og innovative løsninger dette bragte med sig.


VÆRT OG MODERATOR: 

  Morten Crone Sejersbøl er journalist og Direktør for Sport, Kultur og Underholdning i Geelmuyden Kiese. Morten er vært og moderator på serien af seminar hen over foråret 2021.


Ved spørgsmål til seminaret eller netværksessionen skriv til thn@woco.dk


Kontaktinformationer til arrangør

Fonden Wonderful Copenhagen
Tlf: 51 96 27 23
thn@woco.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Fonden Wonderful Copenhagen
Tlf: 51 96 27 23
thn@woco.dk