Hop til hovedindholdet

Fonden Wonderful Copenhagen logo

GRATIS WEBINAR: Kulturgæstens rejsepræferencer og behov under COVID-19


Dato og tid

Tirsdag d. 1. december 2020 kl. 09:00 til 10:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 1. december 2020 kl. 09:00

GRATIS WEBINAR: Kulturgæstens rejsepræferencer og behov under COVID-19


Arrangementsbeskrivelse


TILMELD DIG vores gratis webinar d. 1. december kl. 9-10 med fokus på kulturgæstens rejsepræferencer og behov under COVID-19.

Hvordan vil kulturgæsten rejse? Hvilke oplevelser bliver valgt? Og hvilke tiltag kan gøre kulturgæsten mere tryg? Det vil du få svar på i dette webinar, hvor vi vil præsentere helt nye analyseindsigter om både den danske og internationale kulturgæst samt gå tæt på en af dem, der har fravalgt kulturoplevelsen under COVID-19. 

Vi har inviteret kommunikationschef for Dansk Design Center, Katrine Hertz Mortensen, ind som vært og moderator. Direktør i analysebureauet Silverbullet, Terje Wammen, vil præsentere uddrag af den nye analyse.
I paneldebatten vil han få selskab af adm. direktør for M/F Museet for Søfart, Ulla Tofte, der lige nu har halveret entréprisen året ud i et forsøg på at få flere danskere ind på museet. Fra Aarhus deltager professor ved Aarhus Universitet, Michael Bang Petersen, der leder det største danske samfundsvidenskabelige forskningsprojekt (HOPE-projektet) om danskernes holdninger og adfærd under corona-krisen.


PROGRAM:

- Rejsepræferencer - Hvordan vil kulturgæsten rejse? Er nogle mere bekymrede end andre?

- Kulturgæstens behov, adfærd og bekymringer under Covid-19

- Casefilm - vi har fulgt en corona-forskrækket kulturforbruger før, under og efter et museumsbesøg

- Paneldebat


Der vil være mulighed for at stille paneldeltagerne spørgsmål LIVE via SLI.DO. Kode: Q221


VÆRT OG MODERATOR:

Katrine Hertz Mortensen er leder af Dansk Design Centers kommunikationsafdeling, og arbejder for at fremme kendskabet til dansk design både her i landet og ude i verden. Hun er uddannet journalist med mange års erfaring fra de største danske medier.PANELDELTAGERE:

Ulla Tofte er adm. direktør for M/S Museet for Søfart, bestyrelsesmedlem i Dansk Erhverv, næstformand i bestyrelsen for Visitdenmark og fhv. direktør og festivalchef for Golden Days.

Terje Vammen er direktør og partner i analysebureauet Silverbullet Research, bestyrelsesformand i Erhverv Aarhus samt bestyrelsesmedlem i Den Gamle By, Kattegatcentret, Visit Aarhus og Århus Akademi.

Michael Bang Petersen er professor ved Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet. Han leder det største danske samfundsvidenskabelige forskningsprojekt (HOPE-projektet) om danskernes holdninger og adfærd under corona-krisen.

Ved spørgsmål til webinaret skriv til mmu@woco.dk


Webinaret er en del af Kickstart Kulturturismen

Webinaret udbydes som en del af projektet Kickstart Kulturturismen, hvis formål er at hjælpe og styrke de danske kulturpartnere til at få gæster ind ad døren og skabe omsætning under Covid19. Kulturoplevelser er en afgørende reason-to-go for storbyturister, og derfor er kulturen en af nøglerne til at kickstarte dansk storbyturisme. 

Projektet eksekveres i regi af Dansk Storbyturisme, som har sekretariat i Wonderful Copenhagen. Projektet er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og gennemføres i samarbejde med VisitAarhus, VisitAalborg, Destination Fyn, Københavns Kommune og Helsingør Kommune.

Ud over at sætte ekstra fokus på at synliggøre storbyernes kulturoplevelser, vil projektet bl.a. fokusere på ny viden om kulturgæstens behov, adfærd og rejsepræferencer under Covid 19, nye samarbejder på tværs af turisme-værdikæden, nye oplevelsesformater og forretningsmodeller i værdiskabelsen mellem kultur og turisme.