Hop til hovedindholdet

Fonden Wonderful Copenhagen logo

Webinar om international markedsføring af UNESCO-UIA World Capital of Architecture 2023


Dato og tid

Tirsdag d. 6. december 2022 kl. 09:00 til 09:45

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 5. december 2022 kl. 12:00

Sted

Teams Teams

Webinar om international markedsføring af UNESCO-UIA World Capital of Architecture 2023


International markedsføring af UNESCO-UIA World Capital of Architecture 2023

Hele verdens arkitekturfokus rettes mod Hovedstaden, når København i hele 2023 er udnævnt til UNESCO-UIA World Capital of Architecture og i juli måned er værtsby for UIA World Congress of Architects i Bella Center. 

Tilsammen giver de to events en unik anledning til at promovere byens arkitekturfortælling, tiltrække flere gæster og styrke Københavns internationale brand. Og det gør vi med en dugfrisk international brandfortælling 'Copenhagen is for you...', der folder verdensarkitekturåret ud over for et internationalt publikum.

Gik du glip af tidligere afholdte informationsmøder om emnet, eller trænger du til en opdatering, så deltag i december-webinaret om selvsamme. Hør mere om hvordan dels Wonderful Copenhagen, dels du som aktør i Hovedstadsområdet kan anvende arkitekturfortællingen i international markedsføring og kommunikation.

Bliv klogere på hvad verdensarkitekturåret og kampagnekonceptet 'Copenhagen is for you...' rummer af muligheder og dyk med ned i guidelines, toolbox, med mere, så vi sammen kan sætte turbo på den internationale promovering af byens styrkepositioner.

Vi indsamler følgende informationer: Fornavn, efternavn, firma, titel, e-mail og mobilnummer med henblik på at kunne sende et teams-link og sende materiale ud efter endt webinar. Det slettes efter 3 måneder. Læs mere på vores privatlivspolitik her.

På gensyn online!

Anne Marie Barsøe, Senior Manager - Int. PR & Communications - Wonderful Copenhagen & Anders Helsager Pedersen, Senior Manager - Brand & Creative Campaigns - Wonderful Copenhagen.

Kontaktinformation til arrangør

Fonden Wonderful Copenhagen
Tlf: +45 22 74 19 97
esw@woco.dk

Kontaktinformation til arrangør

Fonden Wonderful Copenhagen
Tlf: +45 22 74 19 97
esw@woco.dk